Observera att platsinformationen du anger kommer att användas för att bestämma platsen för den BUG som du vill starta eller gå med i.
Observera att platsinformationen du anger kommer att användas för att bestämma platsen för den BUG som du vill starta eller gå med i.

Genom att skicka in det här formuläret samtycker du till att få kommunikation om Bluebeam User Groups. Du godkänner också att Bluebeam samlar in och använder den information som du tillhandahåller i enlighet med Bluebeams Privacy Policy. Din information kommer att delas med ledaren för din lokala Bluebeam User Group, och kan delas med en Bluebeam Partner för att tillhandahålla produktkunskap, utbildning eller stöd för Bluebeam-lösningar. Vad är en Bluebeam Partner? Om du inte godkänner dessa villkor ska du inte skicka in formuläret. Befinner du dig utanför USA?

Bluebeam lämnar inga garantier och åtar sig inget ansvar för att den information och det material som skickas in via användare till Bluebeam User Groups är korrekt eller fullständigt. Eventuella beslut som fattas utifrån inskickat material fattas helt på egen risk. Bluebeam frånsäger sig allt ansvar för information inom Bluebeam User Groups, även med avseende på eventuella följdskador. Användaren samtycker till att följa Bluebeams Acceptable Use Policy som finns i avsnitt 2.2 av dess General Terms and Conditions for Use. Om du lämnar förslag till förbättringar av Bluebeams tjänster eller programvara godkänner du att dessa förslag lämnas i befintligt skick och utan begränsningar. Du beviljar Bluebeam en icke-exklusiv, evig, oåterkallelig, royaltyfri och världsomspännande licens, med rätt att överföra, underlicensiera, sälja, använda, reproducera, visa och skapa härledda verk av sådana förslag.

Genom att klicka på Skicka godkänner du även kraven för BUG-ledare.